Гарет Саутгейт вече планира за Евро 2020

Гарет Саутгейт заяви, че вече планира за Европейското първенство през 2020 г. след поражението на Англия в Хърватия в сряда.

Неговата страна бе победена с 2: 1 през допълнителното време на полуфинала на Световното първенство, което не позволи на Англия да достигне втория си голям турнирен финал.

Англия продължава да играе трета позиция срещу Белгия, за да преговаря в събота, но Саутгейт вече е започнала планиране за бъдещето.

Уембли ще бъде домакин на няколко мача – включително полуфиналите и финала – като Евро 2020 се провежда в различни европейски градове, а Саутгейт каза: „Ние почти имаме домакински турнир, ще бъде блестящ.

„Това, което играчите ще преживеят, е близо до това, което преживяхме през 1996 г. и през 66. Това е невероятно за всички.

Отборът на Англия ще се завърне на летището в Бирмингам след мача срещу Белгия, а Саутгейт планира да се върне на работа в парка „Свети Георги“ следващата седмица, преди да излезне в отпуска.

Но въпреки желанието си да започне работа по следващия турнир, Саутгейт призна, че никога няма да се възстанови от естеството на изхода на отбора си от тази Световна купа.

World Cup 2018 или Мондиал 2018 ще бъде двадесет и първото издание на Световното първенство по футбол. Това издание на турнира ще се проведе в Русия през 2018 г. След като е избрана измежду кандидатите: Белгия-Холандия ,Испания-Португалия, Англия на 2 декември 2010 год. Това ще бъде първият път в историята, в който световното първенство ще се провежда в Източна Европа.

ФИФА е взела решение, че избора на домакин за Световното първенство по футбол, което ще се проведе през 2018 година. Ще бъде направен заедно с този за 2022 година. На 2 декември 2010 год. по време на заседанието на Изпълнителния комитет на организацията, проведено в Цюрих, Швейцария.

АВСТРАЛИЯ, АНГЛИЯ,  БЕЛГИЯ ЗАЕДНО С ХОЛАНДИЯ, ИНДОНЕЗИЯ, ИСПАНИЯ ЗАЕДНО С  ПОРТУГАЛИЯ, ЯПОНИЯ. САЩ МЕКСИКО И  РУСИЯ ЗАЯВАВАТ УЧАСТИЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2009 Г. В ПОДБОРА  НА ДВАТА ЩАБА НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПРЕЗ 2018. ТАКА КАКТО И ПРЕЗ 2022.

На страните от Африка и Южна Америка им е било забранено да участват след въвеждането на нов критерий за континентална ротация. От първоначалните 8 кандидатури. Мексико се оттегля рано. Индонезия е отхвърлена поради неспазени минимални гаранции. Докато другите извънвропейски страни се оттеглят няколко месеца. Преди решението да се съсредоточи върху избора на домакин за Световното първенство по футбол през 2022.С  изключение на Русия, която се класира автоматично като домакин. Всички останали членки на FIFA имат право да участват в квалификациите.

БЕТ365 ПРЕДЛАГА СПОРТНИ ЗАЛОЗИ ОНЛАЙН ЗА ФУТБОЛ И СРЕЩИ ОТ СВЕТОВНОТО ПОФУТБОЛ 2018. ПОВЕЧЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ НА ФИФА МОНДИАЛ 2018.

Всички предстоящи спортни събития и новини за Mondial 2018 можете да намерите на mondial2018.eu. В сайта на Ваше разположение е цялостна и структурирана информация за класиранегрупи и отбори.