Гарет Саутгейт ни даде идентичност

Джордан Хендерсън вярва, че идентичността, дадена от Гарет Саутгейт, е изиграла огромна роля при прехода си към полуфинала на Световното първенство 2018.

„Най-голямото нещо, което Гарет донесе, е идентичността“, заяви Хендерсън на финалната пресконференция преди мача.

„Това е най-обединеният отбор на Англия, с когото съм играл и получаваме награди за това, че сме на полуфинала на Световната купа искаме да стигнем до финала“.

Увереността е висока в английския лагер след победа с 2: 0 над Швеция в четвъртфиналите. Хърватия спечели от дузпи срещу Русия.

Прогресът на Англия може да зависи от способността им да съдържат ключовия опонент, Лука Модрич.

След като се изправи срещу Модрич на финала на Шампионската лига за Ливърпул, Хендерсън знае колко трудна ще бъде тази задача.

„Не мога да ви кажа нашия план, но споменатите играчи са фантастични играчи.

„Играх срещу Мадрид и той е (Модрич) световна класа, един от най-добрите, опоненти срещу които съм играл. Има много играчи от различни области, ние ще се стремим да ги спрем утре вечер.“

World Cup 2018 или Мондиал 2018 ще бъде двадесет и първото издание на Световното първенство по футбол. Това издание на турнира ще се проведе в Русия през 2018 г. След като е избрана измежду кандидатите: Белгия-Холандия ,Испания-Португалия, Англия на 2 декември 2010 год. Това ще бъде първият път в историята, в който световното първенство ще се провежда в Източна Европа.

ФИФА е взела решение, че избора на домакин за Световното първенство по футбол, което ще се проведе през 2018 година. Ще бъде направен заедно с този за 2022 година. На 2 декември 2010 год. по време на заседанието на Изпълнителния комитет на организацията, проведено в Цюрих, Швейцария.

АВСТРАЛИЯ, АНГЛИЯ,  БЕЛГИЯ ЗАЕДНО С ХОЛАНДИЯ, ИНДОНЕЗИЯ, ИСПАНИЯ ЗАЕДНО С  ПОРТУГАЛИЯ, ЯПОНИЯ. САЩ МЕКСИКО И  РУСИЯ ЗАЯВАВАТ УЧАСТИЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2009 Г. В ПОДБОРА  НА ДВАТА ЩАБА НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПРЕЗ 2018. ТАКА КАКТО И ПРЕЗ 2022.

На страните от Африка и Южна Америка им е било забранено да участват след въвеждането на нов критерий за континентална ротация. От първоначалните 8 кандидатури. Мексико се оттегля рано. Индонезия е отхвърлена поради неспазени минимални гаранции. Докато другите извънвропейски страни се оттеглят няколко месеца. Преди решението да се съсредоточи върху избора на домакин за Световното първенство по футбол през 2022.С  изключение на Русия, която се класира автоматично като домакин. Всички останали членки на FIFA имат право да участват в квалификациите.

БЕТ365 ПРЕДЛАГА СПОРТНИ ЗАЛОЗИ ОНЛАЙН ЗА ФУТБОЛ И СРЕЩИ ОТ СВЕТОВНОТО ПОФУТБОЛ 2018. ПОВЕЧЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ НА ФИФА МОНДИАЛ 2018.

Всички предстоящи спортни събития и новини за Mondial 2018 можете да намерите на mondial2018.eu. В сайта на Ваше разположение е цялостна и структурирана информация за класиранегрупи и отбори.