Колумбия – Англия 03 Юли

Срещата от кръг 16 на Световното първенство по футбол 2018 между  Колумбия – Англия ще се проведе на 3 юли (вторник) от 21:00ч на стадион Откритие Арена в Москва. Англия загуби последния си сблъсък срещу Белгия, за да се класира на  второ място в групата.

Кофициентът за победа на  Колумбия е 4.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на  Англия е 2.15. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Колумбия – Англия: Статистика Н2Н двубои
Англия има положителен рекорд с Колумбия. Това ще бъде четвъртият им двубой, а южноамериканският тим все още не са победили.

Трите лъва спечелиха 2 и изравниха  1  мач досега, спечелвайки и единствената предишна среща H2H в рамките на Световните първенства. Това стана през 1998 г., когато Андертон и Бекъм вкараха голове за 2-0 в  груповата фаза.

Двете страни също се срещнаха в приятелски мач през май 2005 г., когато Англия успя да спечели 2-3 победа с хеттрик от Майкъл Оуен в Ню Джърси.

Прогноза

Трите лъва показаха много досега в турнира, но може да се каже, че са играли срещу по-лесни съперници по пътя към осигуряване на мястото си на най- голямата  сцена.

Това ще бъде истинският им тест и ако успеят, Гарет Саутгейт и неговите играчи имат отворен път към полуфинала, като Швейцария или Швеция ще ги  чакат в последните осем.

Много ще зависи от това дали Джеймс Родригес ще се възстанови за Los Cafetereos.

Колумбийците обикновено се борят доста  за да създадат някакъв шанс на фронта без Джеймс на терена.

Звездата на Байерн ще започне от пейката тук, което би трябвало да бъде основен тласък за Англия, които си заслужават подкрепата да се класират за четвъртфинала.

В крайна сметка очакваме много строг двубой, който да бъде решен от един гол, което означава, че алтернативната опция за залози ще бъде под 2.5 гола.

Англия да се класира

Под 2.5 гола

World Cup 2018 или Мондиал 2018 ще бъде двадесет и първото издание на Световното първенство по футбол. Това издание на турнира ще се проведе в Русия през 2018 г. След като е избрана измежду кандидатите: Белгия-Холандия ,Испания-Португалия, Англия на 2 декември 2010 год. Това ще бъде първият път в историята, в който световното първенство ще се провежда в Източна Европа.

ФИФА е взела решение, че избора на домакин за Световното първенство по футбол, което ще се проведе през 2018 година. Ще бъде направен заедно с този за 2022 година. На 2 декември 2010 год. по време на заседанието на Изпълнителния комитет на организацията, проведено в Цюрих, Швейцария.

АВСТРАЛИЯ, АНГЛИЯ,  БЕЛГИЯ ЗАЕДНО С ХОЛАНДИЯ, ИНДОНЕЗИЯ, ИСПАНИЯ ЗАЕДНО С  ПОРТУГАЛИЯ, ЯПОНИЯ. САЩ МЕКСИКО И  РУСИЯ ЗАЯВАВАТ УЧАСТИЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2009 Г. В ПОДБОРА  НА ДВАТА ЩАБА НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПРЕЗ 2018. ТАКА КАКТО И ПРЕЗ 2022.

На страните от Африка и Южна Америка им е било забранено да участват след въвеждането на нов критерий за континентална ротация. От първоначалните 8 кандидатури. Мексико се оттегля рано. Индонезия е отхвърлена поради неспазени минимални гаранции. Докато другите извънвропейски страни се оттеглят няколко месеца. Преди решението да се съсредоточи върху избора на домакин за Световното първенство по футбол през 2022.С  изключение на Русия, която се класира автоматично като домакин. Всички останали членки на FIFA имат право да участват в квалификациите.

БЕТ365 ПРЕДЛАГА СПОРТНИ ЗАЛОЗИ ОНЛАЙН ЗА ФУТБОЛ И СРЕЩИ ОТ СВЕТОВНОТО ПОФУТБОЛ 2018. ПОВЕЧЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ НА ФИФА МОНДИАЛ 2018.

Всички предстоящи спортни събития и новини за Mondial 2018 можете да намерите на mondial2018.eu. В сайта на Ваше разположение е цялостна и структурирана информация за класиранегрупи и отбори.

Източник: BET-BG.COM