Швеция – Швейцария 03 Юли

Срещата от кръг 16 на Световното първенство по футбол 2018 между  Швеция – Швейцария ще се проведе на 3 юли (вторник) от 17:00ч на стадион Санкт-Петербург. Отборите имат по пет победи преди 14-ата си среща. Очакваме напрегнат двубой, който да бъде решен с  един гол или да завърши като безголово равенство.

Кофициентът за победа на  Швеция е 3.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на  Швейцария  е 2.70. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Швеция – Швейцария: Статистика Н2Н двубои
Страните имат по пет победи преди 14-та си среща. Това обаче ще бъде техният първи сблъсък на голям турнир. По-голямата част от предишните им срещи са в квалификациите за Световната купа или ЕВРО.

Нито една от последните три срещи H2H не предложи три или повече гола. Швеция не е победила в последните три срещи с Ла Нати, две от които завършиха с равенство.

Предишният сблъсък беше приятелски мач през март 2002 г. и отбеляза 1-1.

Прогноза

И двата отбора виждат срещата като огромна възможност за всеки да стане част от последните осем.

Залозите са огромни и за двата отбора и предвид, че и двамата мениджъри обикновено харесват дефанзивния стил на игра, не можем да си представим сценарий с висок резултат във вторник.

Под 2.5 гола трябва да е залога банкер. Възможно е и безголово равенство, което пък е опция за по- смелите от вас.

Ще заложим на по-консервативен подход, който не подкрепя голове през първата половина, тъй като не вярваме, че някоя от страните ще поема ненужни рискове, като напредва твърде много през първите 45 минути.

Под 2.5 гола

Под 0.5 гола в първото полувреме

World Cup 2018 или Мондиал 2018 ще бъде двадесет и първото издание на Световното първенство по футбол. Това издание на турнира ще се проведе в Русия през 2018 г. След като е избрана измежду кандидатите: Белгия-Холандия ,Испания-Португалия, Англия на 2 декември 2010 год. Това ще бъде първият път в историята, в който световното първенство ще се провежда в Източна Европа.

ФИФА е взела решение, че избора на домакин за Световното първенство по футбол, което ще се проведе през 2018 година. Ще бъде направен заедно с този за 2022 година. На 2 декември 2010 год. по време на заседанието на Изпълнителния комитет на организацията, проведено в Цюрих, Швейцария.

АВСТРАЛИЯ, АНГЛИЯ,  БЕЛГИЯ ЗАЕДНО С ХОЛАНДИЯ, ИНДОНЕЗИЯ, ИСПАНИЯ ЗАЕДНО С  ПОРТУГАЛИЯ, ЯПОНИЯ. САЩ МЕКСИКО И  РУСИЯ ЗАЯВАВАТ УЧАСТИЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2009 Г. В ПОДБОРА  НА ДВАТА ЩАБА НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПРЕЗ 2018. ТАКА КАКТО И ПРЕЗ 2022.

На страните от Африка и Южна Америка им е било забранено да участват след въвеждането на нов критерий за континентална ротация. От първоначалните 8 кандидатури. Мексико се оттегля рано. Индонезия е отхвърлена поради неспазени минимални гаранции. Докато другите извънвропейски страни се оттеглят няколко месеца. Преди решението да се съсредоточи върху избора на домакин за Световното първенство по футбол през 2022.С  изключение на Русия, която се класира автоматично като домакин. Всички останали членки на FIFA имат право да участват в квалификациите.

БЕТ365 ПРЕДЛАГА СПОРТНИ ЗАЛОЗИ ОНЛАЙН ЗА ФУТБОЛ И СРЕЩИ ОТ СВЕТОВНОТО ПОФУТБОЛ 2018. ПОВЕЧЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ НА ФИФА МОНДИАЛ 2018.

Всички предстоящи спортни събития и новини за Mondial 2018 можете да намерите на mondial2018.eu. В сайта на Ваше разположение е цялостна и структурирана информация за класиранегрупи и отбори.

Източник: BET-BG.COM